THE ENTERTAINER

… ON A SMALL SCALE

De drang  en voldoening om mensen te mogen plezieren, te doen lachen, te entertainen is wellicht net dat tikkeltje meer ontsproten toen mijn vrienden Pieter Cuppens en Rob Cuppens me vroegen in het jaar 2003,  om de kleine Felice te spelen tijdens ‘Het Swingpaleis’ op het Ceciliafeest van de Harmonie.

Sedert die dag werd bij elk ledenfeest dat volgde steevast het creatieve luik in mijn schoot geworpen en trachtte ik om met behulp van enkele leden telkens met een nieuw concept of parodie op de proppen te komen die in dat jaar uitvoerig in de media aan bod kwam.  In de Gloria, K2 zoekt K3, Wat Als?  het zijn enkele programma’s die inspiratie gaven om door de jaren heen tot leuke herinneringen te komen.

 

VERMAELENS PROJECTS QUADRILOGY – 2007, 2009, 2013

 

 

WAT ALS? – 2011

 

 

HARMONIE ZOEKT TALENT – 2009

 

 

 

HALLO TELEVISIE – 2007

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s