BRASIL – THE ROADMOVIE

Op 14 juli 2013 begonnen Tim & Joke, Steff, Leen en ikzelf aan een reis die we allen niet snel zouden vergeten. Het resultaat van deze reis is te bewonderen in de  52 minuten durende documentaire die ik er speciaal voor maakte.

Bekijk alvast een leuk fragment wanneer we het Parque Nacional del Iguazú’ bezoeken. Dit groot natuurpark in het noorden van de Argentijnse provincie Misiones ligt vlak bij het drielandenpunt tussen Brazilië, Paraguay en Argentinië.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s