MUSIC WAS MY FIRST LOVE

Dat muziek wel degelijk mijn allereerste liefde was, daar bestaat allicht geen enkele twijfel over. Kijk gerust eens naar de legendarische VHS beelden op mijn Vimeo account die destijds door de halve familie werden opgenomen toen ikzelf te gast was in ‘de Kinderacademie’ op VTM.

Persoonlijk heb ik mogen ervaren dat mijn liefde zijn hoogtepunt kende op de dag dat ik als kleine jongen eind jaren ’90 mocht toetreden tot de lokale harmonie in Kuringen. Met een bang hartje zat ik met mijn saxofoon in een groep jonge muzikanten. De eerste keer dat je een goedklinkend muzikaal akkoord door je hele lijf hoort zinderen, is een onbeschrijflijk gevoel.

FlashForward zovele jaren later en sedert 2 jaar mag ik met veel fierheid zeggen dat ik voorzitter ben van deze unieke, geweldige, sympathieke groep muzikanten. Onze rots in de branding , dirigent Jos Cuppens doet er alles aan zodat wij amateurmuzikanten, week na week, het beste van onszelf blijven geven in de hoop om als groep onze individuele, muzikale capaciteiten te overstijgen.

Enkele jaren geleden besloot ik daarom om volgende promotievideo te maken samen met een heleboel muzikanten. Samen met Sanne Peeters draaide ik enkele unieke backstage beelden. Let vooral op het beste en laatste shot van beste kameraad Rob Cuppens dat 2 weken later werd opgenomen in de kerk van Kuringen op een avond toen de koster ijverijg bezig was met zijn dagtaken. Voor mezelf, ongepland, het beste uitbelichte beeld wat ik in heel de draaiperiode heb gemaakt.

© – Foto boven: ELS SCHEPERS

 

 

Bekijk tevens de timelapse gedurende  de voorbereidingen naar ons  laatste concert in Hasselt ‘AROUND THE WORLD IN 80 MINUTES

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s