#ZODOETWIM’T

Ik koester al jaren de stille droom om een eigen radioprogramma te maken. Een programma waarin ik mijn gasten op humoristische wijze het vuur aan de schenen kan leggen en dieper kan ingaan op wat we normaal niet bespreken in een banaal, informeel gesprek. Wellicht uit angst voor de mogelijke impact van een ongezouten mening.

Aangezien we onze zolderkamer doorgaans niet als leefruimte bestempelen, besloot ik om alvast om daar mijn intrek te nemen en de ruimte stapsgewijs om te toveren tot een bescheiden Man Cave. Er is plaats voor cafésport en spel. Er hangen leuke posters, herinneringen uit mijn kot in Leuven, Ook een bescheiden streepje vrouwelijk schoon mag op deze plaats niet ontbreken.

Het concept wat daar uit voortvloeide is #ZODOETWIM’T. Een creative ingeving na het onder meer drinken van anderhalve liter Orangina op een modale maandagavond na het badmintonnen met Rob, Rutger en Piet.

Tijdens #ZODOETWIM’T nodig ik graag enkele vrienden uit op deze mythische plaats voor een gezellig onderonsje. Via enkele leuke spelletjes (darts, dobbelen, kaarten,…) mag de winnaar steeds een ongecensureerde vraag stellen aan de andere gasten. Als klap op de vuurpijl mag de winnaar ook na elke ronde een plaatje aanvragen. Daarbij wil ik uiteraard graag meer te weten komen over de muzikale smaak van mijn zoldergasten. Tot dusver heeft het al bijzonder leuke, maar ook diepzinnige gesprekken teweeg gebracht.

Aflevering 1: Rob Cuppens & Rutger Hauben

Aflevering 2: Piet Kusters & Pieter-Jan Gerrits

Coming soon:

Aflevering 3: Glenn Eerdekens & Robin Henkens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s