#TeamTumbler!

Lang heb ik nagedacht op welke wijze ik de ploeg van Q-Music kon bedanken voor het winnen van de Plezante Premie. Op zeker dag hoorde ik dat Sam en Maarten zullen meedoen aan de RedBullSoapboxrace op 10 september in Kluisbergen.

Onmiddellijk nam ik de telefoon en belde één van de handigste mensen van het land, mijn goede vriend Rutger Hauben, en vroeg hem of hij op korte termijn het zag zitten om dit item van onze gemeenschappelijke bucketlist te kunnen schrappen.

Met mijn liefde voor The Dark Knight, Christopher Nolan en Batman in het algemeen werd TeamTumbler geboren.

 

IMG_2207IMG_2208IMG_2204

 

 

Site Red Bull

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s