TEGENGAS

Soms stapelen toevalligheden zich zo snel na elkaar op, dat het haast niet meer op toeval kan lijken. Enige tijd geleden had ik een leuk en inspirerend gesprek met bevriende Kuringenaar Roberto Rodriguez. We spraken over onze creatieve projecten, verlangens en dromen. Al snel kwamen we op het idee om een stille wens van mij te verwezenlijken en een online talkshow leven in te blazen.

Na enkele dagen denken kwam ik op de naam TEGENGAS. Met mijn talkshow wil ik eigenlijk bepaalde stereotypering of berichtgeving die door onze media al eens uit zijn context kan worden getrokken, beter proberen te kaderen. Oftewel, mijn centrale gast de mogelijkheid geven om wat ‘tegengas’ te geven op het nieuws of beeld wat van hem of haar recent is gemaakt.

Bevriende profvoetballer Robin Henkens ging heel graag op mijn verzoek in, naar aanleiding van een instagramfoto die recent diverse media haalde. Hieronder kan u de volledige eerste aflevering bekijken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s