ADVENTURE WAS OUT THERE!

Het kind in ieder van ons stond blijkbaar te popelen om te mogen vertrekken want op zaterdag 2 september kon onze bus stipt om 5u in de ochtend vertrekken richting Disneyland Parijs. Het moment was dan toch eindelijk daar. Exact 20 maanden geleden kondigde ikzelf aan dat onze harmonie het plan had om er een legendarische uitstap van te maken. Met de nodige concentratie namen we in het najaar van 2016 onze auditie op en amper enkele weken later kregen wij de lovende, positieve respons dat het Disney Performing Arts programma onze kandidatuur aanvaard had en we ons konden voorbereiden op een leuk muzikaal avontuur.

Om in één van de bekendste pretparken van Europa enigzins te kunnen concurreren met een resem aan populaire attracties, was de keuze voor een up-tempo set behoorlijk evident. Performance van deze set stond zondag 3 september op onze agenda. Hierdoor konden onze muzikanten en hun reisgezelschap alvast helemaal in de sfeer van Disney komen door op zaterdag alvast kennis te maken met wat beide pretparken nog meer te bieden hadden. De één liet zich met plezier rustig onderdompelen in de magie van het Disneypark, terwijl de thrillseekers op zoek gingen naar de rollercoasters die hen de nodige adrenalinekicks konden bezorgen in het Walt Disney Studios Park.

Op zondagochtend werden we vroeg meegenomen naar de backstage van Videopolis, een grote ruimte in het themagebied Discoveryland. Na een uitgebreide soundcheck door de DPA Crew konden we vervolgens exact om 11u15 aan een 20 minuten durende set beginnen. Een muzikale set die ons publiek aangenaam kon verrassen! Met de nodige fierheid en trots voegen we dit uniek verhaal toe aan het palmares van onze vereniging en vermoed ik dat het een trip was waarop de muzikanten nog vaak zullen terugblikken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s